L'educació emocional és l'eix central de la 4a edició de Petits! Grans! Llibres!


Temes relacionats

'Petits, grans, llibres!' afronta els nous reptes de l'educació ( 6/jun/12)

Comença la 2a edició de la Fira del Llibre Infantil destinada als docents (12/jul/10)


  • Comparteix:

La present edició se centra en l'educació emocional

La present edició se centra en l'educació emocional

La quarta edició del festival cultural de la infància Petits! Grans! Llibres! arrenca aquest dimarts amb l'objectiu d'abordar els reptes que planteja l'educació emocional. La iniciativa impulsada des de l'Institut de la Infància portarà a la ciutat mestres i professionals de diferents àmbits relacionats amb l'educació infantil. Les activitats, que s'allargaran fins diumenge, tindran lloc al Claustre del Monestir.

Una de les principals activitats de la cita serà el Fòrum de la Infància que està dirigit a professionals, educadors i adults en general que cuiden i eduquen infants. La intenció és crear un espai d'intercanvi d'experiències al voltant de la formació infantil. A més, el Bosc dels Llibres serà l'espai on se celebraran una quarantena d'activitats centrades en l'àmbit del llibre i l'infant.

La directora de l'Institut de la Infància, Verónica Bronstein, ha explicat a Cugat.cat que el festival és una iniciativa molt especial i única ja que no hi ha un altre certamen d'aquestes característiques. Són declaracions d'arxiu.

Verónica Bronstein

És l'únic projecte d'aquest tipus en l'àmbit europeu i, a més, està fet per professionals.


Les jornades comptaran amb sessions i xerrades a càrrec d'experts que tractaran l'educació emocional des de diferents perspectives.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.