Joves mostren les seves coreografies en una 'showcase' al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

El vestíbul del Teatre-Auditori s'ha convertit aquest diumenge en un aparador de dansa per a ballarins del Casal de Joves TorreBlanca, que han exposat les seves coreografies més modernes en un espectacle gràcil i original. La 'showcase', organitzada pel col·lectiu La Raret, ha donat visibilitat a la feina dels joves de les residències de dansa La Teulada i ha acollit també l'actuació de la companyia barcelonina Laura Vidal.

La dansa més contemporània ha inundat aquest diumenge el vestíbul del Teatre-Auditori, que s'ha convertit en la galeria per mostrar la feina de vuit joves membres de les residències La Teulada. Els ballarins han representat les seves coreografies a ritme de cadències repetitives, al so de la pluja i fins i tot en silenci en un espectacle on els moviments gràcils s'han combinat amb gestos frenètics i sobtats. L'organitzadora de la iniciativa, Bea Vergés, ha explicat que la residència La Teulada i la 'showcase' volen donar un impuls als joves que comencen a formar part del món de la dansa.

Bea Vergés

Són joves creadors que ja ballen i vénen amb una idea pròpia. No són professionals, volem donar una oportunitat a aquells que comencen la carrera.


Els ballarins han assajat durant tres mesos als espais cedits pel Casal de Joves TorreBlanca, on han pogut perfeccionar les seves coreografies i elaborar els balls que han interpretat aquest diumenge al Teatre-Auditori. Segons els dansaires, tant la residència La Teulada com l'actuació al vestíbul del teatre són oportunitats per a la seva trajectòria professional i donen visibilitat a la dansa.

Ballarins

Ens ha agradat molt l'experiència. / És una oportunitat molt bona. / És molt constructiu que hi hagi dansa d'aquest tipus.


Un públic proper i familiar ha acompanyat els ballarins en l'espectacle, que s'emmarca dins els actes del cicle 'Sant Cugat Balla' i ha posat punt final amb l'actuació de la companyia barcelonina Laura Vidal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.