Les estrenes de la setmana s'avancen amb dues comèdies i 'Buscando a Nemo'


  • Comparteix:

'Buscando a Nemo' torna als cinemes en 3D / Font: Disney.es

'Buscando a Nemo' torna als cinemes en 3D / Font: Disney.es

Els cinemes avancen les estrenes de la setmana a aquest dimecres. Els Cinesa porten a la pantalla la cinquena entrega de la popular comèdia de terror 'Scary Movie' i 'La gran boda', un film de Justin Zackham i amb un repartiment encapçalat per Amanda Seyfried i Robert De Niro. El gènere infantil es podrà veure als Yelmo, que projectaran 'Buscando a Nemo' en 3D.

'Scary Movie 5' porta la història de Donen i Jody, una parella que comença a observar alguns fenòmens estranys a la seva casa. Aviat el treball de Jody com a ballarina de ballet i la carrera de Donen com a investigador començarà a entrar en crisi i la parella descobreix que és a causa d'una presència demoníaca. Junts, amb l'ajuda d'experts qualificats i de nombroses càmeres, intentaran desfer-se d'aquest ésser.

La comèdia 'La gran boda' mostra el retorn d'Ellie a la seva antiga llar, amb motiu de la boda del seu fill adoptiu, anys després que el seu marit l'enganyés amb la seva millor amiga. Però, quan el fill els anuncia que la seva mare biològica, religiosa i practicant, assistirà a les noces es veuran obligats a aparentar que són un matrimoni feliç.

Després de la seva estrena el 2003, torna a la gran pantalla i en 3D 'Buscando a Nemo'. El film segueix el viatge del peix Marlin per trobar el seu fill Nemo. Quan tots dos es veuen separats en la gran barrera de coral, Marlin emprendrà un perillós viatge per rescatar el seu fill; que per la seva banda també intentarà tornar a casa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.