Els santcugatencs L'Spessa tornen amb un nou disc


Temes relacionats

La música local s'uneix per celebrar el 30è aniversari de Cugat.cat (30/jun/12)


  • Comparteix:

Fotografia d'arxiu d'Spessa Salsa

Fotografia d'arxiu d'Spessa Salsa

Els santcugatencs Spessa Salsa treuen nou disc després d'anys de silenci. La formació es va reunir de nou l'estiu passat amb motiu de la festa dels 30 anys de Cugat.cat i això els va engrescar reunir-se i començar a treballar en un disc. Ara, tornen com L'Spessa i amb el disc '... Ara vas i ho arregles' sota el braç.

Spessa va néixer fa 30 anys fent música salsa, fet que trencava amb les tendències de l'època on el rock era l'estil que arribava a més públic. Després d'anys de concerts i discos, la formació es va separar i no va ser fins l'any passat que Cugat.cat els va animar a reunir-se per actuar en el concert '30 anys de música santcugatenca', emmarcat en els actes de celebració dels 30 anys de l'emissora municipal.

El membre de la banda Nan Mercader ha explicat en una entrevista al programa 'Ritme santcugatenc' de Cugat.cat (91.5FM) que tornar-se a reunir ha servit per reviure sensacions i recuperar la bona entesa entre la banda.

Nan Mercader

Vam tornar a sentir aquella sensació d'amistat treballant junts en un projecte artístic. Teníem la sensació que res havia canviat.


El disc '... Ara vas i ho arregles' recupera tres de les cançons més emblemàtiques de la banda i proposa noves creacions marcades pels ritmes calents i l'actualitat de les lletres.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.