La soprano Maite Alberola fascina el Teatre-Auditori amb 'La Traviata'


Temes relacionats

El Teatre-Auditori porta aquest divendres l'òpera 'La Traviata' ( 3/mai/13)

'La Traviata' emociona el Teatre-Auditori ( 8/mar/08)


  • Comparteix:

Un instant de 'La Traviata' al Teatre-Auditori de Sant Cugat

Un instant de 'La Traviata' al Teatre-Auditori de Sant Cugat

El Teatre-Auditori ha pogut tornar a escoltar aquest divendres una de les òperes més conegudes de Giuseppe Verdi, 'La Traviata', l'obra que va consagrar aquest compositor dins de la música. Els Amics de l'Òpera de Sabadell han optat aquesta vegada per un muntatge minimalista i auster que ha comptat amb la interpretació del Cor d'Amics de l'Òpera de Sabadell i l'Orquestra Simfònica del Vallès. La soprano Maite Alberola en el paper de Violetta Valery i el tenor Antonio Pérez Iranzo interpretant el personatge protagonista masculí d'Alfredo Germont han impressionat el públic fidel al gènere de l'equipament santcugatenc.



Feia cinc anys que el públic del Teatre-Auditori no tenia l'oportunitat de gaudir d'una de les òperes més emblemàtiques de la història, 'La Traviata', i les entrades exhaurides dies abans de la funció ja feien entreveure que el públic santcugatenc tenia moltes ganes de tornar a reviure-la. En aquesta ocasió, la soprano Maite Alberola ha estat l'encarregada d'interpretar el personatge femení protagonista de Violetta Valery. Una soprano que ha deixat sense paraules el públic santcugatenc. Com ha explicat la presidenta dels Amics de l'Òpera de Sabadell, Mirna Lacambra, Alberola va ser el gran descobriment de la temporada passada.

Mirna Lacambra

La Maite Alberola l'any passat ens va fer un 'Romeu i Julieta' preciós, i aquest any fa per primera vegada 'La Traviata'. És el gran descobriment.


En la celebració de l'Any Verdi, els Amics de l'Òpera de Sabadell han optat per oferir una sòbria i elegant posada en escena que ha captivat els amants del gènere. Els espectadors han sortit emocionats i tots han coincidit a destacar la gran actuació de la principal protagonista.

Públic

És preciosa i la cantant té una veu excepcional. / Ha estat fantàstica, m'encanta 'La Traviata' i la soprano està brillant. / No em canso mai de veure aquesta òpera, està molt ben interpretada. / Estic fascinada amb la soprano.


'La Traviata' seguirà ara encisant els espectadors de Vic, Manresa, Viladecans, Granollers i Tarragona, per completar un Cicle d'Òpera a Catalunya que venç la crisi amb molts esforços, però també amb forts aplaudiments per part d'un públic que exhaureix les entrades de cada un dels teatres que visita.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.