El fotògraf Albert Bach recull els detalls de la natura en una exposició


  • Comparteix:

El fotògraf Albert Bach en l'exposició del Casal de Joves TorreBlanca

El fotògraf Albert Bach en l'exposició del Casal de Joves TorreBlanca

L'artista Albert Bach revela els secrets de la flora i la fauna catalanes amb l'exposició de fotografies 'La natura que ens rodeja', que s'ha inaugurat aquest divendres al Casal de Joves TorreBlanca. La mostra, que es podrà veure fins a finals de juny, recull imatges d'entorns com el delta del Llobregat, la Cerdanya i Sant Cugat per plasmar tots aquells detalls que caracteritzen un paisatge.

Un total de 14 fotografies retraten ocells, flors, plantes i espais de tot tipus però sempre amb la naturalesa com a protagonista. La primera exposició d'Albert Bach vol donar llum a la bellesa d'indrets com els aiguamolls de l'Empordà i el parc natural de Gallecs a través de fotografiar-ne els detalls. Segons l'artista, la mostra és un recull del seu treball fotogràfic dels darrers tres anys que va sorgir per deixar constància del caràcter més naturalista del territori català.

Albert Bach

Volia demostrar que, si tenim ganes de veure, podem trobar tot un món de formes i colors al bosc que pot sorprendre a molta gent.


'La natura que ens rodeja' s'ha inaugurat aquest divendres al Casal de Joves TorreBlanca i es podrà veure fins a finals de juny.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.