La Nit dels Museus proposa conèixer l'equipament mirant les estrelles


Temes relacionats

El Museu del Tapís tanca dos mesos per renovar l'exposició permanent ( 7/mai/13)


  • Comparteix:

El Museu del Monestir lluirà la nit del 18 de maig / Font: Museu

El Museu del Monestir lluirà la nit del 18 de maig / Font: Museu

La ciutat se suma a la celebració del Dia Internacional dels Museus amb jornades de portes obertes al Museu del Monestir, una visita guiada al campanar i l'observació dels astres des del claustre. Les activitats tindran lloc el dissabte de la setmana vinent i tenen l'objectiu d'acostar el dia més important dels museus als santcugatencs a través del Monestir de Sant Cugat.

El Museu del Monestir serà l'epicentre del Dia Internacional dels Museus a Sant Cugat amb tres activitats. A més de l'habitual jornada de portes obertes a l'equipament, enguany s'hi sumen un recorregut pel campanar i l'església i una observació dels astres des del claustre.

La ciutat començarà a retre homenatge al Dia Internacional dels Museus a les deu del matí quan els santcugatencs pujaran al campanar per escoltar les campanes i gaudir de les vistes. Després, una visita per l'església mostrarà l'evolució del romànic al gòtic i la visita pel claustre aproparà la forma de viure dels monjos.

A la nit, a dos quarts de deu, serà l'hora d'aixecar la vista des del claustre per conèixer el món dels astres de la mà de l'Associació Astronòmica de Sant Cugat-Valldoreix. L'activitat, que té un preu de dos euros, posarà punt final al Dia Internacional dels Museus.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.