El grup 'Papers de Versàlia' presenta les seves publicacions a Sant Cugat


  • Comparteix:

El col·lectiu compta actualment amb 6 integrants

El col·lectiu compta actualment amb 6 integrants

'Papers de Versàlia'. Aquest és el nom d'un grup de poetes sabadellencs que han presentat la seva obra a la llibreria Mythos de la nostra ciutat. Aquest col·lectiu, format per mitja dotzena de persones, edita des de fa uns tres anys uns reculls de les seves obres i també d'alguns col·laboradors.

Sota el nom de "Papers de Versàlia", aquest col·lectiu de poetes ha editat ja mitja dotzena de publicacions amb poemes escrits per ells mateixos sobre diferents temes. I és que els reculls acostumen a girar sobre temes concrets com reflexions a l'entorn de la poesia o la ciutat, entre d'altres. Així ho ha explicat un dels membres del grup, Josep Maria Ripoll, que ha anunciat ja la propera publicació del setè recull.

Josep Maria Ripoll

Normalment els reculls són sobre un tema concret per donar cohesió als números, i ja estem treballant en el proper que serà sobre traducció i versions poètiques.


El grup "Papers de Versàlia" va néixer fa uns 3 anys, després que els seus integrants fessin una primera lectura pública de poemes durant la festa major de Sabadell. Des d'aleshores, no han parat de fer activitats i ja estan en pensant en posar en marxa noves iniciatives.

Josep Maria Ripoll

La nostra activitat se centra en els reculls però també en organitzar actes sobre poesia i tenim en projete muntar una petita col·lecció de llibres, n'estem parlant.


"Papers de Versàlia" s'ha presentat a la llibreria Mythos de la Sant Cugat, on s'ha fet una lectura de poemes a càrrec dels seus propis autors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.