Créixer i arrelar-se a la ciutat, objectius de la Biblioteca Central per als propers anys


Temes relacionats

Pepa Forn (Biblioteca Central): 'Els ciutadans s'han fet seva la Biblioteca' (10/mai/13)

Xavier Graset parla sobre els efectes del tabac en clau d'humor en un monòleg ( 7/mai/13)

Obres d'art inspirades en Foix enceten els actes d'aniversari de la Gabriel Ferrater ( 6/mai/13)

La Central celebra 20 anys amb el teatre més irònic de Vázquez Montalbán ( 4/mai/13)


  • Comparteix:

La Biblioteca Central Gabriel Ferrater mira al futur després de celebrar el seu vintè aniversari, que ha tancat aquest dissabte. Diversos tallers i actuacions han posat el punt final als actes que ha organitzat la biblioteca per conmemorar els 20 anys, que han servit per acostar el centre als santcugatencs i donar-se a conèixer al municipi, segons ha explicat la directora de l'equipament, Pepa Forn.

Punts de llibre, còctels literaris i el 'PlaçaFiti' han estat els tallers que han omplert la Biblioteca Central Gabriel Ferrater aquest dissabte al matí per tancar la celebració dels 20 anys del centre. Dues dècades que han fet que la biblioteca passés de ser un equipament desconegut i allunyat per als santcugatencs a convertir-se en un dels llocs culturals més importants de la ciutat.

La directora de la Biblioteca Central Gabriel Ferrater, Pepa Forn, ha recordat que en un principi la població veia la biblioteca amb desconfiança i la considerava un centre allunyat de la ciutat, però que amb els anys els santcugatencs se l'han fet seva convertint-la en un dels equipaments de referència.

Pepa Forn

La biblioteca ha anat arrelant i ara és un equipament de referència perquè la gent l'ha fet seva.


Tot i que el començament va ser difícil, Forn també ha subratllat que la fita que es marca la biblioteca per al futur és créixer i arrelar-se en el municipi amb la xarxa de biblioteques que s'està creant a la ciutat.

Pepa Forn

La biblioteca ha de crèixer i arrelar-se a la ciutat amb la resta de biblioteques.


La tarda també ha comptat amb activitats per a tots els públics, que han donat pas a una gran festa de cloenda. Amb la jornada d'aquest dissabte, l'equipament tanca 20 anys que l'han convertit en un referent a la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.