Judit Cheto, Ignacio Pérez, Pau Rio i Raquel González, premis Narrativa Infantil


  • Comparteix:

Els premis s'han atorgat aquest dimarts / Font: Localpres

Els premis s'han atorgat aquest dimarts / Font: Localpres

Judit Cheto, per 'La nena dels petons', Ignacio Pérez, per 'En Sebas, el tigre albí', Pau Rio, per 'Un Peugeot 207 que volia ser un Ferrari', i Raquel González, per 'Un passeig per l'exterior', són els guanyadors del 8è Premi de Narrativa Infantil de Sant Cugat 2013. En l'edició d'enguany s'han presentat un total de 593 relats de 17 escoles, tant públiques, concertades com privades, de la ciutat. Els premiats, que s'han conegut aquest dimarts en un acte a la Biblioteca Central Gabriel Ferrater, assistiran a uns tallers d'escriptura creativa que tindran lloc el 3 i 5 de juny i el 10 i 12 del mateix mes.

En el concurs d'enguany, que ja celebra la seva 8a edició, hi han participat un total de 593 alumnes dels cursos de tercer a sisè de primària. Per a cada curs hi ha una categoria del premi amb un primer guardonat i una menció especial.

A la categoria de tercer de primària, l'alumna de l'escola Gerbert d'Orlhac Judit Cheto ha guanyat el primer premi amb el relat 'La nena dels petons', mentre que la menció especial ha estat per Bernat Pallàs de l'escola Pi d'en Xandri.

El primer premi dels alumnes de quart de primària ha estat per a Ignacio Pérez, de La Farga, amb l'escrit 'En Sebas, el tigre albí', i la menció especial ha estat per a Raul Ramírez de l'escola Collserola.

Amb relació a cinquè de primària, Pau Rio, de l'escola Pureza de Maria, ha estat guardonat amb el primer premi per 'Un Peugeot 207 que volia ser un Ferrari', mentre que Cori Gómez, de l'escola Turó de Can Mates, ha rebut la menció especial.

Finalment, els alumnes guardonats de sisè de primària han estat Raquel González, de l'Àgora, per 'Un passeig per l'exterior' amb el primer premi, i Amanda Traveria, del Gerbert d'Orlhac, la menció especial per 'El gran circ Ruoppolo'.

Els premis corresponen a uns tallers d'escriptura creativa que tindran lloc a la Casa de Cultura. Els guanyadors de tercer i quart de primària hi assistiran el 3 i 5 de juny de dos quarts de sis a dos quarts de vuit del vespre, mentre que els guanyadors de cinquè i sisè de primària tenen previst els tallers per el 10 i 12 de juny a la mateixa hora.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.