Les Xandrines exposen les situacions més surrealistes amb 'Dona Sàpiens'


  • Comparteix:

La companyia les Xandrines

La companyia les Xandrines

El surrealisme de les Xandrines ha aterrat aquest divendres al Casal Cultural de Mira-sol amb l'estrena de l'espectacle 'Dona Sàpiens', emmarcat en la programació de la Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP). La feminitat ha impregnat el muntatge amb escenes protagonitzades per dones de diverses edats i caràcters que s'han enfrontat, a través d'esquetxos irònics i divertits, a situacions del dia a dia. Més enllà de la còmedia, però, l'obra ha donat pas a una reflexió sobre el paper de la dona a la societat actual.

Les actrius Núria Bou, Mayte Calvo, Virginia Cervera, Silvia Claramunt, Olga Munté i Maria Vancells han posat cara a les protagonistes del muntatge, un grup de dones que s'enfronten a la infantesa, l'adolescència i la maduresa amb una actitud còmica i desenfadada. Sota la direcció de Jordi Purtí, el muntatge ha buscat la identificació dels espectadors en esquetxos breus però carregats de contingut que han posat de manifest el paper de la dona en la societat actual. Una de les actrius, Mayte Calvo, ha explicat que el muntatge fa un recorregut per les experiències vitals de les dones amb una mirada divertida.

Mayte Calvo

Es troben facetes de nenes, la dona amb la coneixença de l'altre sexe, les mares i les àvies amb una mirada cap a les filles.


'Dona Sàpiens' també s'ha representat aquest dissabte a les nou del vespre i diumenge a les sis de la tarda al Casal Cultural de Mira-sol.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.