El Cor Aulos celebra 20 anys amb un concert que repassa la seva trajectòria


  • Comparteix:

El concert per al 20è aniversari ha tingut lloc a l'església del Monestir

El concert per al 20è aniversari ha tingut lloc a l'església del Monestir

El Cor Aulos ha celebrat aquest dissabte 20 anys de trajectòria amb un concert càlid i emotiu que ha repassat les actuacions més representatives de la formació arreu del món. El cor ha escollit un repertori renaixentista per commemorar l'aniversari, tot i que el seu fundador, Jordi Piccorelli, ha recordat durant l'esdeveniment el caràcter dúctil de la formació per interpretar peces d'estils musicals molt variats. La celebració, que ha tingut lloc a l'església del Monestir, també ha comptat amb l'actuació del conjunt Da Capo Brass Quartet.

Compositors anglesos de l'època renaixentista com John Dowland i Henry Purcell han protagonitzat un repertori clàssic de peces cantades 'a capella' per celebrar els 20 anys de vida de la formació. El concert també ha servit per rellevar la direcció, fins ara a mans de Jordi Piccorelli, que assumeix David Folch des d'aquest dissabte. Segons Piccorelli, el Cor Aulos ha experimentat una evolució constant des del seu naixement i s'ha consolidat com un conjunt 'tot terreny' capaç d'interpretar temes d'estils molt diversos.

Jordi Piccorelli

El Cor Aulos ha fet un repertori tot terreny. Hem fet música antiga i contemporània, òpera, grans projectes amb molta gent i concerts de petit format.


En els darrers 20 anys, la formació ha actuat a espais emblemàtics com el Palau de la Música i el Gran Teatre del Liceu, però també ha creuat les fronteres i ha fet sentir les seves veus a països com Alemanya i Eslovàquia. El tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, ha destacat la trajectòria internacional del cor durant el concert de celebració.

Xavier Escura

Té un recorregut d'un rigor i d'una qualitat extrema. Han portat el nom de Sant Cugat a tot arreu. Es garanteix un agraïment per part de la ciutat.


La propera actuació del Cor Aulos serà a l'octubre en un concert a la sala capitular del Monestir per retre homenatge a l'obra 'Decameró'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.