L'escenari del Teatre-Auditori es torna a omplir de veus infantils


  • Comparteix:

Més de 450 nens i nenes de les escoles públiques de Sant Cugat han participat a la quarta Trobada de Cant Coral al Teatre-Auditori. El recinte s'ha omplert de gom a gom amb tots els pares i mares que no s'han volgut perdre la iniciativa, que enguany ha girat entorn de la vida d'un ratolí informàtic.

La professora de música del CEIP Pi d'en Xandri, Roser Megías, ha estat l'encarregada de dirigir els més de 450 nens i nenes de segon curs de primària que han interpretat un repertori de 10 cançons en una cantada d'una hora de durada. La història ha comptat amb la narració de dos personatges interpretats per Joan Moyà i Laia Martí.

La tinenta d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, ha destacat la importància de transmetre a les escoles la sensibilitat musical en l'educació.

Àngels Solé

La música és el referent de la cultura per excel·lència. Educar la sensibilitat musical és molt important pels nens i nens.


Pares i mares, nens i nenes, han gaudit d'un espectacle molt complet des de diferents vessants. Escoltem alguna de les valoracions dels participants.

participants

Cada any l'organització es supera/Ha estat molt bonic poder participar en aquest projecte/Ens ho hem passat molt bé.


L'Ajuntament editarà en breu un cd amb totes les cançons de la cantada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.