El Teatre-Auditori supera els 42.000 espectadors en la darrera temporada


  • Comparteix:

El Teatre-Auditori ha tancat la temporada aquest divendres / Font: Localpres

El Teatre-Auditori ha tancat la temporada aquest divendres / Font: Localpres

El Teatre-Auditori ha aconseguit amb la seva darrera temporada arribar a 42.287 espectadors. En total han estat 55 espectacles en 66 funcions, amb una mitjana d'ocupació del 80%, segons han avançat a Cugat.cat els responsables. A més, l'equipament municipal també ha aplegat gairebé 4.000 persones amb les activitats complementàries, mentre que les funcions escolars han portat fins al Teatre-Auditori 16.083 infants.

Les xifres de la darrera temporada són inferiors en espectadors a l'anterior, que va aconseguir 47.000 espectadors, ja que el nombre de funcions també s'ha reduït enguany. Tot i així, l'ocupació mitjana es manté entorn el 80% en una programació estable que el director del Teatre-Auditori, Pep Tugues, ha qualificat de 'brillant'.

Pep Tugues

La temporada ha estat brillant. Hem fet feliç els espectadors, que és l'objectiu final.


La programació ha comptat amb propostes musicals com Maldita Nerea, Gerard Quintana, Esperanza Spalding, Russian Red, Sergio Dalma, Estrella Morente, Els Amics de les Arts i els seus amics, Andrea Motis & Joan Chamorro, Sílvia Pérez Cruz, David Bustamante i Ana Belén.

En dansa, hi han actuat les primeres figures i ballets com el Barcelona Ballet d'Ángel Corella, la Companyia Nacional de Dansa; Kulbik Dance Company Cube i CobosMika. També hi ha hagut espectacles com el musical 'Grease' i 'Splenda', del Mag Lari. A més, una vintena de propostes teatrals han seduït els espectadors. Exemple d'això són els muntatges que han exhaurit les entrades dies abans com 'L'habitació blava' de David Hare, 'Incendis' de Wajdi Mouawad, 'La Bête' de David Hirson i 'Oleanna' de David Mamet.

De cara a la temporada vinent, el Teatre-Auditori celebrarà el seu 20è aniversari. Amb motiu de l'efemèride, Sant Cugat acollirà la inauguració del Festival de Jazz de Barcelona, tal com ha avançat Tugues.

Pep Tugues

La inauguració del Festival Jazz de Barcelona es farà a Sant Cugat. És un premi després de vuit anys al costat del festival.


La nova programació, que es presentarà al juliol, comptarà amb 31 espectacles.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.