Pati de Llibres celebra cinc anys amb Jaume Sisa


  • Comparteix:

La llibreria Pati de Llibres ha celebrat aquest dissabte el seu 5è aniversari apropant als més petits els engranatges de la literatura infantil. Un arbre dels desitjos, jocs literaris i lectures entre pares i fills han explicat als més petits d'on surten els contes i com es construeixen. En la celebració, el cantautor Jaume Sisa ha desxifrat els secrets del seu llibre 'Qualsevol nit pot sortir el sol' en la presentació de l'obra a la ciutat.

Pati de Llibres va aterrar a Sant Cugat el 2009 per obrir les portes de la literatura als més petits, i per això ha dedicat aquests cinc anys a convertir-se en un punt de trobada entre autors, il·lustradors i lectors. Les activitats familiars i els conta-contes són el motor d'aquest establiment que, més enllà de vendre llibres, pretén mostrar-ne els engranatges interns perquè els més menuts puguin fer-se seves les obres. Amb aquest objectiu, la llibreria ha celebrat aquest dissabte el seu 5è aniversari fent créixer un arbre dels desitjos i impulsant jocs diversos que han fet reflexionar grans i petits sobre personatges de contes i escriptors d'històries infantils. Una de les fundadores de la llibreria, Diana Riba, ha explicat que la seva intenció és revelar els secrets dels llibres als més petits i apropar-los així a la literatura.

Diana Riba

Volem explicar com neix un llibre. Quan els nens escolten aquestes històries i coneixen l'autor, es fan el llibre molt seu.


El cantautor Jaume Sisa s'ha unit a l'esdeveniment amb la presentació a la ciutat del seu llibre 'Qualsevol nit pot sortir el sol'. Sisa ha dedicat exemplars als seus lectors i ha subratllat que l'obra mostra una de les seves cançons més conegudes a través d'una perspectiva visual i diferent.

Jaume Sisa

Totes les cançons tenen més d'una història. El llibre mostra una perspectiva visual de la cançó i les connexions que es poden fer entre els personatges.


Un pica-pica amb crispetes i llaminadures ha endolcit la celebració, que ha comptat amb la presència d'un centenar de persones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.