Pou d'Art obre les seves portes per celebrar el seu 15è aniversari


  • Comparteix:

Un taller infantil de Pou d'Art

Un taller infantil de Pou d'Art

La galeria Pou d'Art celebrarà el seu quinzè aniversari al costat dels santcugatencs amb una festa el dimecres 12 de juny. L'espai oferirà un taller participatiu, la 10a mostra de treballs d'alumnes i un pastís d'aniversari per commemorar l'efemèride. La festa tindrà lloc a partir de dos quarts de sis de la tarda a la galeria.

Pou d'Art va néixer el 12 de juny del 1998 al carrer Balmes sota la direcció de la pintora Maria Fabre. El centre combina una sala d'exposicions amb tallers d'art adreçats a infants i adults. L'estil de la galeria és eclèctic, encara que ha anat guanyant pes l'art més conceptual i abstracte. Fabre ha explicat que és una gran notícia que el seu projecte continuïi en marxa després de tant de temps.

Maria Fabre

Molt contenta de celebrar 15 anys que han passat volant. Per mi és gairebé increïble arribar al número 15.


Per celebrar el 15è aniversari, la galeria obrirà la seva tradicional festa d'aniversari a tota la ciutadania amb el taller participatiu 'Post-it ART', la inauguració de la 10a Mostra de treballs dels alumnes adults de Pou d'Art i un pastís d'aniversari, a partir de dos quarts de sis de la tarda.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.