El jazz sacseja l'entorn del Monestir en un pícnic musical que guanya adeptes


  • Comparteix:

El jazz ha pres un any més l'entorn del Monestir per viure un diumenge diferent a l'aire lliure. El 3r Pícnic Jazz&Swing, organitzat pel consistori i l'associació Jazzenviu, ha atret centenars de santcugatencs a una cita que ha apostat, enguany, per fusionar-se amb la 2a Mostra d'Artesania Jove. El swing, el lindy hop i el jazz s'han combinat amb un dinar a l'aire lliure en una iniciativa que, segons l'organització, guanya adeptes any rere any.

Cada vegada més santcugatencs comparteixen un matí de diumenge diferent amb el Pícnic Jazz&Swing, un fet que ha fet palès aquesta 3a edició de la cita. Els participants han decidit traslladar les seves activitats habituals de diumenge a uns Jardins del Monestir plens de ritme. D'aquesta manera, rutines com llegir el diari o reunir-se i dinar en família s'han combinat amb el jazz de Hellzapoppin Quartet, Gonzalo de Val Trio i Celeste Alías, i Martí Serra Quartet en un pícnic que ha vist créixer, segons la coordinadora de la cita, Anna Castells, progressivament el seu públic.

Anna Castells

Cada edició anem creixent. La gent té ganes cada any d'activitat a l'aire lliure.


La iniciativa s'ha dinamitzat, enguany, amb la 2a Mostra d'Artesania Jove. El Casal de Joves TorreBlanca ha portat un toc d'artesania i color a una cita que, segons la responsable de la mostra, Maria Romea, ha ajudat a atreure més curiosos a les parades.

Maria Romea

Enguany hem ampliat parades. La idea és continuar participant al Pícnic Jazz totes les edicions que siguin possibles.


L'organització preveu continuar fomentant en properes edicions el tàndem entre l'artesania jove i el Pícnic Jazz&Swing.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.