Mozart sonarà aquest diumenge de la mà del Quintet Frederic Monpou


  • Comparteix:

La Simfònics de Sant Cugat en una imatge d'arxiu / Font: Simfonica.cat

La Simfònics de Sant Cugat en una imatge d'arxiu / Font: Simfonica.cat

El Quintet Frederic Mompou pujarà a l'escenari de l'Aula Magna del Conservatori Municipal de Música Victòria dels Àngels per oferir l'única composició que Mozart va escriure per a clarinet. És la cinquena actuació del cicle organitzat per l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat (OSSC) i tindrà lloc aquest diumenge a les dotze del migdia.

El Quintet Frederic Mompou, una formació nascuda a Matadepera el 2009, interpretarà la peça que el compositor austríac va crear especialment per al seu amic clarinetista Anton Stadler. L'obra està considerada una de les millors cançons per a clarinet, sobretot per les seves melodies líriques i l'equilibri entre pregunta i resposta que mantenen les intervencions de cada instrument.

El Quintet Frederic Monpou està format per Anna Calvo i Beatriz Lizarte als violins, Susana Fernández a la viola, Jordi Garcia al violoncel i Enric Alegre al clarinet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.