La Nit de l'Art més gran deixa en suspens el seu format


  • Comparteix:

La Nit de l'Art ha viscut aquest dissabte la seva edició més gran en espais i propostes. Tot i així, la 13a convocatòria de la cita ha deixat un gust agredolç entre els galeristes locals, que aposten per mantenir la iniciativa, però que opten per valorar la idoneïtat de la seva fusió amb la mostra Sant Cugat Actiu. El públic, però, s'ha mostrat encantat un any més amb poder visitar els espais culturals de la ciutat fora de l'horari habitual.

Un total de 27 espais han obert les seves portes en aquesta 13a edició de la Nit de l'Art, que per primera vegada s'ha fusionat amb la mostra Sant Cugat Actiu. Això ha significat més sales i més activitats, així com un programa ampliat que s'ha allargat durant diversos dies.

La cita ha aconseguit atreure aquest dissabte, sobretot a primera hora de la tarda, part del públic de la mostra Sant Cugat Actiu. Tot i així, segons una primera valoració dels galeristes, l'afluència no ha assolit les expectatives esperades. Els galeristes consultats per Cugat.cat han apostat per mantenir la iniciativa, però estudiar les possibilitats del seu format.

Galeristes

És una manera de crear nou públic. / Un canvi és bo. / S'ha de fer amb més coordinació. / Ha quedat una mica confós. / Cal fer-ho per separat.


Més enllà dels canvis i del format, el públic ha agraït un any més la proposta.

Públic

M'ha agradat molt. / Molt bé, la seguim des de fa molts anys. / És una bona idea. / Cada any venim i és maco.


De la seva banda, l'alcaldessa, Mercè Conesa, ha recordat que l'objectiu de la mostra és ensenyar totes les potencialitats de la ciutat, també la creativa.

Mercè Conesa

Mostrem la ciutat en tot el seu potencial. Una capacitat fonamental és la de la creativitat.


Un any més la proposta s'ha farcit d'activitats i reclams per aconseguir acostar els santcugatencs al món de l'art i de les galeries. En aquest marc, els espais i carrers del seu entorn s'han omplert de música, exposicions, visites i tallers en un tast cultural que ha arribat a la seva 13a edició.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.