Cugat.cat convoca un concurs musical de joves talents pel Petits Camaleons


Temes relacionats

Una vintena de propostes farà gran els Petits Camaleons ( 5/jun/13)


  • Comparteix:

El grup de comunicació multimèdia Cugat.cat convoca un concurs musical per trobar nens i joves amb talent musical en el marc del festival Petits Camaleons. 'Petits talents' ofereix la possibilitat de demostrar les capacitats musicals dels participants amb vídeos enregistrats que se sotmetran a la votació popular i a un jurat professional. Els guanyadors participaran al festival Petits Camaleons.

El concurs té dues categories, per a nens de tres a nou anys i per a joves de 10 a 16 anys. Els participants hauran d'enregistrar un vídeo de màxim dos minuts amb la seva actuació i enviar-lo a petitstalents@cugat.cat a través de la plataforma WeTransfer.

Les actuacions poden ser de qualsevol estil musical, però han d'estar enregistrades en directe, tal com ha explicat la cap de Musicals de Cugat.cat, Jéssica Sotodosos.

Jéssica Sotodosos

Es tracta de fer una petita actuació musical de qualsevol estil i enregistrar-la en vídeo. No pot superar els dos minuts. El so ha de ser en directe.


Els vídeos rebuts es publicaran al blog del concurs i, una vegada finalitzat el termini de participació, s'obrirà la votació popular. Entre els cinc més votats de cada categoria, un jurat professional seleccionarà els guanyadors, que tindran la possibilitat d'actuar en el marc del festival Petits Camaleons.



Terminis

6 de juny: A les dotze del migdia, inici del termini per presentar-se al 'Petits talents'

3 de setembre: Final de termini per presentar vídeos (dotze del migdia)

Termini de votació popular: 4 de setembre fins el 10 setembre

Termini de decisió del jurat: de l'11 al 12 de setembre

14 de setembre: presentació dels guanyadors



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.