La florestana Àngels Ribé forma part del nou consell del Centre de la Creativitat


  • Comparteix:

El Centre de la Creativitat està situat a la part baixa de la Rambla / Font: Arts Santa Mònica

El Centre de la Creativitat està situat a la part baixa de la Rambla / Font: Arts Santa Mònica

La nova etapa que l'Arts Santa Mònica enceta com el Centre de la Creativitat a partir de l'octubre comptarà amb l'artista florestana Àngels Ribé al seu consell assessor. El centre anirà dirigit per la historiadora i crítica d'art Conxita Oliver i connectarà els àmbits creatius més actuals amb la societat que els envolta.

El Centre de la Creativitat, fins ara Arts Santa Mònica, complementarà les exposicions amb formació i assessorament. El nou equip, liderat per la historiadora Conxita Oliver, tindrà un consell assessor que es renovarà de forma anual i que té la santcugatenca Àngels Ribé entre les seves files. El consell el completen noms com Benedetta Tagliabue, Jaume de Laiguana i Teresa Camps i dos membres de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), entre ells el director de Catalunya Ràdio, Fèlix Riera.

El repte és, segons el conseller de Cultura, Ferran Mascarell, posar l'accent en la connectivitat entre aquests àmbits i al mateix temps posar-los en relació amb la societat. Es tracta, diu, de convertir l'Arts Santa Mònica en un centre de suport als creadors i alhora un lloc des d'on mostrar aquest talent emergent.

Ferran Mascarell

Intentarem fer exposicions que tinguin a veure amb gent que està creant. Hi ha la possibilitat de donar forma a un centre que difongui i faci exposicions entorn la realitat creativa del nostre país.


La nova etapa de l'equipament cultural s'organitzarà al voltant de sis eixos: aparador, formació, connexió, assessorament, reflexió i comunicació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.