Alumnes de l'ETSAV proposen millores urbanes amb una exposició al Monestir


  • Comparteix:

Cartell de l'exposició

Cartell de l'exposició

Un grup d'alumnes de l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès (ETSAV) mostra, en el seu projecte de final de curs 'Entorn proper', les mancances de l'entorn urbà local. Els estudiants exposaran durant la segona meitat de juny al Museu del Monestir set projectes de millora de diverses vies del centre i d'equipaments locals. L'objectiu passa pel contacte 'in situ' dels futurs arquitectes amb oportunitats de millora del seu entorn més pròxim.

Un treball de camp proposat des de l'ETSAV ha portat una quinzena d'alumnes a estudiar durant uns mesos l'entorn urbà santcugatenc. Segons l'alumne Pablo Palomar, la cerca d'oportunitats de millora a partir de l'observació i el contacte amb el veïns ha donat com a resultat 15 projectes amb una exigència: la viabilitat.

Pablo Palomar

El projecte ha de tocar la realitat i per això té l'ànim que sigui el més real possible.


El resultat prendrà forma d'exposició al Museu del Monestir del 18 al 30 de juny, sota el nom de 'Entorn proper'. Entre els projectes que acollirà la mostra hi ha una proposta d'un nou sistema de recollida i tractament de residus i la revisió de l'ús dels espais que ocupen algunes rotondes i equipaments municipals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.