+Sarsuela porta dos muntatges al Teatre Victòria al setembre


  • Comparteix:

Moment de la funció 'Cançó d'amor i guerra'

Moment de la funció 'Cançó d'amor i guerra'

La companyia de teatre santcugatenca +Sarsuela portarà al setembre dos espectacles a l'escenari del Teatre Victòria de Barcelona. 'Cançó d'amor i de guerra' i 'La taberna del puerto' són les dues propostes clàssiques que la formació santcugatenca revisa i actualitza.

La sarsuela més representada de la història, 'Cançó d'amor i de guerra', tornarà a representar-se al Teatre Victòria de la mà de la companyia santcugatenca +Sarsuela, que ja la va portar a l'escenari barceloní al març. L'obra està ambientada al 1793, una època marcada per la revolució francesa. A través d'una història d'amor, el muntatge mostra un món en canvi constant. 'Cançó d'amor i de guerra' és un clam a la llibertat dels pobles al mateix temps que és la reivindicació d'una dona que vol decidir per ella mateixa el seu futur. Aquest espectacle es podrà veure de l'11 al 15 de setembre.

'La tabernera del puerto' és una sarsuela estrenada al Teatre Tívoli de Barcelona a l'abril de 1936. Compta amb música de Pablo Sorozábal i el llibret de Federico Romero i Guillermo Fernández-Shaw. És una història que gira al voltant del narcotràfic i el contraband i té com a protagonistes un noi i una noia que es veuran implicats en aquest món d'interessos. El 15 de setembre començaran les representacions del muntatge que s'allargaran fins al 29 de setembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.