El Teatre-Auditori i L'Auditori de Barcelona programaran actes conjuntament


  • Comparteix:

Durant la signatura de l'acord

Durant la signatura de l'acord

El Teatre-Auditori acollirà actuacions de l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya i de la Banda Municipal de Barcelona la temporada vinent, gràcies a un acord amb L'Auditori de la capital. Aquest acord també inclou la programació d'activitats del Servei Educatiu de L'Auditori, la possibilitat de compartir estratègies de comunicació i promoció d'esdeveniments culturals i la cooperació en la gestió de produccions tant pròpies com externes.

Amb aquesta col·laboració entre els dos equipaments culturals municipals, el Teatre-Auditori tindrà l'oportunitat d'oferir una programació de més qualitat al públic santcugatenc i a un preu molt raonable. L'espai santcugatenc oferirà diverses actuacions durant la temporada 2013-2014 tant de l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya com de la Banda Municipal de Barcelona, que aportaran un elevat nivell a la programació de música clàssica de l'equipament, com ha destacat l'alcaldessa, Mercè Conesa.

Mercè Conesa

Tenim una oferta important en música clàssica, però tenim un públic molt exigent que ens demana anar més enllà. Si ho podem fer de la mà de L'Auditori, per nosaltres suposa donar millor serveis a la ciutadania.


La col·laboració se centra en tres eixos més: la programació d'activitats del Servei Educatiu de L'Auditori de Barcelona, la possibilitat de compartir estratègies de comunicació i promoció d'esdeveniments culturals, i la cooperació en la gestió de produccions tant pròpies com externes.

El president del Consorci de l'Auditori de Barcelona i regidor de Cultura d'aquella ciutat, Jaume Ciurana, ha mostrat satisfacció per establir sinergies amb Sant Cugat. A més, ha assegurat que la voluntat de Barcelona és obrir-se a la resta de municipis i poder diversificar territorialment l'oferta cultural del país.

Jaume Ciurana

Barcelona es veu, de vegades, com un forat negre que ho vol xuclar tot. Volem posar la potència cultural de Barcelona a l'abast de tot el país.


Ciurana i el regidor de Cultura, Xavier Escura, han mostrat la seva voluntat de fer créixer aquesta col·laboració més enllà dels acords a què han arribat aquest dimecres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.