L'energia musical d'Erwyn Seerutton's Ensemble arrenca les 'Nits a Sant Cugat'


  • Comparteix:

El concert ha tingut lloc al Claustre del Monestir

El concert ha tingut lloc al Claustre del Monestir

El gospel i el jazz més animats han donat el tret de sortida aquest divendres a les 'Nits a Sant Cugat' de la mà del conjunt Erwyn Seerutton's Ensemble. El grup ha barrejat els dos estils musicals amb una actuació enèrgica i dinàmica que ha comptat amb la col·laboració del Quartet Vocal i músics reconeguts.

La primera actuació de les 'Nits a Sant Cugat' ha estat un concert en petit format, però carregat de potència, que a través del jazz i el gospel més actius ha impregnat de música el Claustre del Monestir. Cançons com 'I say a little prayer' i peces creades pel mateix Seerutton han seduït el públic santcugatenc en una proposta que busca unir el millor de cada músic, tal com ha explicat el director del grup, Erwynn Seerutton.

Erwyn Seerutton

Sona amb molta emocionalitat perquè cadascú hi aporta la seva part. Junts procurem que soni molt bé però que tothom hi posi el seu gra de sorra.


El concert ha comptat amb la col·laboració dels músics Federico Mazzanti, Manuel Krapovickas i Oriol González, que juntament amb Erwyn Seerutton's Ensemble i el Quartet Vocal han donat vida a un repertori clàssic i modern.

L'actuació ha servit per engegar el motor de les 'Nits a Sant Cugat', que engloben una vintena de propostes culturals fins al novembre, entre elles les 'Nits de Música al Claustre' on s'integra aquest concert.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.