Valldoreix proposa passar les nits caloroses amb cinema a la fresca


  • Comparteix:

El cicle s'ha presentat en roda de premsa

El cicle s'ha presentat en roda de premsa

Torna un nova edició del cicle de Cinema a la Fresca de Valldoreix, que proposa quatre nits de pel·lícules per gaudir en família. 'Intocable', 'Alvin i els esquirols 3', 'Les aventures de Tintin i el secret de l'Unicorn' i 'Lo imposible' són els films que veuran els divendres de juliol al Casal de Cultura de Valldoreix a un quart i cinc d'onze de la nit.

El melodrama francès 'Intocable' encetarà el cicle de Cinema a la Fresca de Valldoreix el primer divendres. La següent proposta serà divendres 12 de juliol i està pensada per als més petits, amb la projecció d''Alvin i els esquirols 3'. El 19 de juliol continuarà el cinema d'animació amb 'Les aventures de Tintin i el secret de l'Unicorn'. El drama 'Lo imposible' tancarà aquesta edició del cicle el dia 26.

Les tres primeres pel·lícules es projectaran en català, mentre que la darrera serà en castellà. Totes, però, comptaran amb subtítols perquè les persones amb discapacitats auditives puguin seguir l'argument amb normalitat.

El vocal de Cultura de Valldoreix, Joaquim Castelló, ha posat l'accent en la implicació dels valldoreixencs en la creació del programa, igual que l'any passat.

Joaquim Castelló

Com l'any passat hem fet el programa a partir de la participació ciutadana. Aquest any ens han desbordat les ganes que té la gent de participar-hi.


La sessions seran els divendres a un quart i cinc minuts d'onze de la nit, a la plaça del Casal de Cultura de Valldoreix i l'entrada és gratuïta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.