Platea organitza un curs per aprendre a expressar-se en públic


  • Comparteix:

El local de l'Escola de Formació Teatral Platea / Font: Facebook Platea

El local de l'Escola de Formació Teatral Platea / Font: Facebook Platea

L'Estudi de Formació Teatral Platea organitza un curs d'oratòria per a adults aquest juliol, que serà impartit per l'actor santcugatenc Carles Martínez. El curs va dirigit a aquelles persones que vulguin millorar la seva capacitat expressiva, ser bons oradors, parlar en públic correctament i perdre la por escènica. El curs té un preu de 60 euros i consistirà en quatre sessions que s'impartiran els dilluns de set a dos quarts de nou del vespre.

Durant el curs, els alumnes s'aproximaran a l'art de narrar en veu alta tant la prosa com el vers, combinant textos de la literatura clàssica i moderna, i aprendran com amb les mateixes paraules es pot canviar el sentit del text en funció de la interpretació que se'n fa.

Les quatre sessions, que es desenvoluparan els dilluns de juliol de set a dos quarts de nou del vespre, les impartirà l'actor santcugatenc Carles Martínez, conegut per les seves intervencions en sèries com 'La sagrada família' i 'Lo Cartanyà', i en obres com 'La Bète' i 'Els feréstecs'.

Les inscripcions es poden fer a través del correu electrònic platea.santcugat@gmail.com.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.