10 obres reflecteixen la vessant social de l'art en la mostra 'Tots hi pintem'


  • Comparteix:

Imatge d'una de les obres que representa una escala a la lluna

Imatge d'una de les obres que representa una escala a la lluna

10 artistes locals i 10 persones amb discapacitat de diverses entitats del Tercer Sector de la ciutat han treballat de manera conjunta per elaborar les 10 obres que configuren la mostra 'Fem un Museu. Tots hi pintem'. L'exposició, que es troba al claustró del Monestir, s'ha inaugurat aquest dimarts i reflecteix el resultat de la sinergia entre diversos sectors de la ciutat, tot reforçant la vessant artística.

Durant cinc sessions, 10 parelles formades per artistes locals i 10 membres de les entitats ASDI, Jeroni de Moragas, Residència Sant Medir i ATAM han treballat de manera conjunta per reflectir en una sola obra les dues personalitats de cada binomi artístic. La voluntat del projecte, que ja arriba a la 4a edició sota el subtítol 'Tots hi pintem' vol fer accessible la cultura en general i l'art contemporani en particular, a més de potenciar la creativitat i el desenvolupament creatiu i sensorial.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha manifestat que aquesta exposició és el resultat d'una tasca inclusiva i de col·laboració i que fa que aquests nois s'integrin a la ciutat tot mostrant les seves capacitats artístiques.

Mercè Conesa

Creiem que hem de fer una tasca molt inclusiva i de col·laboració. Aquest és un projecte que reforça la cohesió social i que fa que aquests nois i noies visquin la ciutat mostrant les seves capacitats artístiques.


La inauguració ha acabat amb la reproducció de l'audiovisual realitzat pel cineasta santcugatenc Roger Comella que ha plasmat el procés d'elaboració d'aquestes obres. La mostra estarà exposada al claustró fins al 28 de juliol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.