Júlia Farrés-Llongueras trepitjarŕ el San Miguel Mas i Mas Festival


  • Comparteix:

La soprano, a Cugat.cat

La soprano, a Cugat.cat

La soprano santcugatenca Júlia Farrés-Llongueras forma part del cartell de l'11č San Miguel Mas i Mas Festival que tindrŕ lloc a l'agost a Barcelona. La intčrpret compartirŕ escenari amb el piano d'Antonia Valente en una sčrie de concerts el 29 d'agost al Museu d'Histňria de la capital.

'La magia de la canción' és el nom de l'espectacle que Júlia Farrés-Llongueras protagonitzarŕ amb Antonia Valente al Museu d'Histňria de Barcelona, dins el San Miguel Mas i Mas Festival.

La santcugatenca assumirŕ tres concerts el 29 d'agost, a dos quarts de set de la tarda, a dos quarts de vuit del vespre i a dos quarts de nou. Als concerts de Farrés-Llongueras s'escoltaran temes de Beethoven, Mozart i Wagner.

Unes actuacions que aniran precedides per una xerrada sobre les 'Memorias sonoras del novecientos barcelonés' a cŕrrec de la doctora en Histňria de l'Art i professora de la Universitat de Barcelona, Teresa Sala.

Júlia Farrés-Llongueras s'ha format amb Maty Pinkas a Bulgŕria i Renata Scotto a Roma i ha estat premiada a Paris y Nŕpols. Ha interpretat ňpera, oratori i música contemporŕnia a diverses ciutats de l'Estat espanyol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.