Sam Abrams edita un nou llibre de poemes de Clementina Arderiu


  • Comparteix:

Clementina Arderiu / Font: Enciclopedia.cat

Clementina Arderiu / Font: Enciclopedia.cat

El poeta, assagista i crític literari santcugatenc Sam Abrams edita un nou recull de l'obra poètica de Clementina Arderiu. Sota el títol 'Jo era en el cant: Obra poètica 1913-1972', el volum reuneix tots els llibres de la poetessa i compta amb un apunt biogràfic de la mà de la seva néta, Cèlia Riba. El llibre es complementa amb un suplement de versos inèdits, un apèndix i altres textos d'Arderiu amb notes de l'editor. Es tracta d'una iniciativa del segell Labutxaca, de Grup 62.

Clementina Arderiu, que va ser la dona del poeta Carles Riba, és considerada una veu de referència de la Segona República Espanyola i una de les figures més rellevants de la lírica catalana del segle XX. La seva poesia destaca per una aparença senzilla i pròxima a la cançó tradicional. Un estil construït, segons Sam Abrams, 'amb una enorme força personal i intel·lectual i amb gran rigor artístic'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.