El documental 'Europa, el sueño de Homero' s'estrena a 20minutos.es


  • Comparteix:

Imatge del documental

Imatge del documental

El documental 'Europa, el sueño de Homero', dirigit per Ramon Costafreda i produït per Cugat.cat, s'ha estrenat aquest divendres al portal 20minutos.es. El film explica la construcció d'Europa a través de la visió de sis ciutadans, que reflexionen sobre qüestions actuals com l'atur i les diferències culturals, i posa punt final amb una entrevista al president del Parlament Europeu, Martin Schulz.

'Europa, el sueño de Homero' recorre Europa des d'Atenes fins a Lisboa mitjançant una tauleta iPad que ha servit als sis protagonistes per gravar les seves reflexions sobre la construcció i la història de la Unió Europea. A través de la veu dels ciutadans, el film plasma el seu dia a dia i analitza temes d'actualitat com l'atur, la mobilitat i les diferències culturals. Una entrevista al president del Parlament Europeu, Martin Schulz, posa punt final al documental.

El film està dirigit pel cineasta Ramon Costafreda, que també és autor de metratges com 'Mà morta truca a la porta' i 'Abrígate', i ha comptat amb la producció i els mitjans tècnics de Cugat.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.