Els Tallers Sílvia Servan tanquen la festa dels 20 anys de la mà dels alumnes


  • Comparteix:

Un moment de l'espectacle

Un moment de l'espectacle

Els alumnes més grans dels Tallers de Teatre Sílvia Servan han tancat aquest dissabte el curs amb una mostra de la feina feta, després que la resta de grups ho fes fa dues setmanes. Tot plegat per cloure un curs de retrospectiva amb la celebració dels 20 anys, que ha servit per retrobar-se i comprovar l'evolució de l'entitat. Els tallers, que ja sumen 150 alumnes, pretenen continuar creixent, però també participar més en la vida cultural de la ciutat portant el teatre per diferents llocs.

Tres grups d'adolescents dels Tallers de Teatre Sílvia Servan han pujat el seu treball de tot el curs a l'escenari del Teatre la Unió amb una mostra oberta en què han utilitzat una gran varietat de tècniques teatrals. La resta de grups ja van actuar en un final de curs especial perquè ha estat el dels 20 anys de l'inici de les classes de teatre. El professor dels tallers Roger Casadellà ha assegurat que ha estat un curs emotiu i de retrospectiva.

Roger Casadellà

És un any més màgic, en què no només hem fet un curs més, també hem mirat enrere per poder tirar endavant. Ens ha omplert de satisfacció retrobar-nos amb antics alumnes.


Els tallers ja tenen uns 150 alumnes i cada any porten nous projectes com les mostres al carrer, les xerrades i les colònies. Aquesta última iniciativa ha doblat el nombre d'alumnes per aquest estiu. Casadellà ha explicat que l'objectiu per al curs que ve és portar el teatre on no n'hi ha.

Roger Casadellà

Tenim moltes ganes de no només fe teatre aquí perquè som una entitat del poble. Volem sortir d'aquí, tenim moltes idees, podem portar teatre als instituts o altres llocs on no es fa teatre.


Un centenar de persones ha assistit a l'espectacle d'aquest dissabte.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.