L'espai Lluís Ribas acull una mostra del pintor Giner Bueno


  • Comparteix:

Giner Bueno es caracteritza per l'ús del color i el traç impressionista

Giner Bueno es caracteritza per l'ús del color i el traç impressionista

Les obres del pintor valencià Giner Bueno es poden veure fins a finals de febrer a l'espai Lluís Ribas. Es tracta d'una quinzena d'olis de paisatges i temes mediterranis, que segons el propi Lluís Ribas ha costat molt d'ajuntar per fer una exposició ja que la seva obra va molt buscada.

Tot i que les obres de Giner Bueno ja s'havien pogut veure en anteriors ocasions en aquesta sala santcugatenca, sempre havia estat en exposicions col·lectives i només un parell de quadres. I és que segons explica el propietari de la sala, Lluís Ribas, és molt complicat reunir prou obra de Bueno com per fer una exposició individual, ja que es tracta d'un artista molt sol·licitat.

Lluís Ribas

Ens ha costat molt tenir-lo perquè va molt buscat, i em fa molta il·lusió perquè la seva obra dignifica qualsevol galeria.


Fins a finals de mes però, totes les persones que vulguin podran acostar-se fins a l'espai Lluís Ribas i veure de prop una quinzena de quadres d'aquest pintor de Godella, que es caracteritza sobretot per l'ús del color i un estil amb reminiscències a l'impressionisme.

Lluís Ribas

És un pintor molt mediterrani, costumbrista i sobretot colorista.


L'exposició de Giner Bueno es pot veure a l'espai Lluís Ribas fins el dia 29 d'aquest mes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.