L'original fusió de Roger Mas i la Cobla Sant Jordi engresca la festa


  • Comparteix:

Roger Mas ha estat un dels plats forts de la Festa Major / Foto: ACN

Roger Mas ha estat un dels plats forts de la Festa Major / Foto: ACN

Roger Mas i la Cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona han fusionat aquest divendres els seus ritmes en una combinació de so tradicional i modern. Una original proposta que ha engrescat la plaça d'Octavià en un dels concerts més esperats d'aquest Festa Major.



El cantant de Solsona Roger Mas i la Cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona han unit la seva música en un concert que ha barrejat temes moderns i instrumentació tradicional. El projecte, que ha aterrat aquest divendres a Sant Cugat, ha recollit un gran èxit de públic i de crítiques. De fet, el disc que han enregistrat en directe ha guanyat el Premi Martí i Pol 2012 i el Premi Enderrock al millor disc en català 2012.

Roger Mas, que ha publicat vuit discos, s'inspira en la música moderna i tradicional per a les seves creacions, en què barreja les expressions col·loquials amb el llenguatge literari. La Cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona ha enregistrat una seixantena de treballs i té un repertori molt variat que combina obres famoses amb peces poc conegudes i música de nova creació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.