La matinada bastonera sascseja l'últim dia de festa grossa a cop de bastó


  • Comparteix:

Moment de la cercavila

Moment de la cercavila

La matinada bastonera ha engegat aquest diumenge els carrers del centre de Sant Cugat. Gralles i bastons no han deixat que l'activitat decaigui l'últim dia de Festa Major. La plaça d'Octavià ha estat el punt inicial d'una cercavila que ha tret al carrer i als balcons veïns i curiosos de l'eix comercial. Els bastoners de la ciutat polonesa de Czestochowa han acompanyat el recorregut fins a la plaça Barcelona, on han recuperat forces amb una paella.



Els Bastoners de Sant Cugat han canviat aquest diumenge l'esmorzar per una actuació ben participativa pel centre de la ciutat. Com un cafè en forma de gralles i bastons, la cercavila ha activat els carrers de l'eix comercial, on s'han succeït les actuacions dels diferents nivells de ball.

La plaça d'Octavià ha reunit Bastoners i Caparrots, que han donat impuls a l'inici del recorregut. La plaça de Barcelona ha compartit el concurs de paelles amb el final d'aquesta cercavila, enguany amb participació internacional, com ha estat el cas dels bastoners de la ciutat polonesa de Czestochowa. La colla polonesa, liderada per Jan Brozynski, ha gaudit per segon any consecutiu de la festa grossa participant en diferents actes de cultura popular.

Jan Brozynski

L'experiència de venir a la Festa Major és brutal, el millor.


El final de les actuacions ha arribat de la mà d'una paella popular, que ha reunit els membres de la colla al voltant d'una gran taula.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.