Manel, Els Pets i 'Barcelona', a la propera temporada del Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Manel, Tricicle, els Pets i l'obra de teatre 'Barcelona' de Pere Riera són alguns dels espectacles del primer quadrimestre de la temporada que ve al Teatre-Auditori. Les actuacions de Fangoria, Diane Reeves i Víctor Ullate també s'afegeixen a la programació, que servirà per celebrar el vintè aniversari de l'equipament municipal.

El director del Teatre-Auditori, Pep Tugues, ha repassat els espectacles programats i n'ha destacat la varietat. Segons Tugues, l'objectiu continua sent omplir l'equipament a partir de propostes de qualitat que arribin a tots els públics.

Pep Tugues

Ens hem d'adaptar als temps. Hem de continuar apostant per la qualitat. Però hem de buscar maneres perquè no quedin butaques buides.


El regidor de Cultura, Xavier Escura, ha destacat la vitalitat de l'equipament i la seva capacitat per adaptar-se a les circumstàncies sense renunciar a propostes de qualitat.

Xavier Escura

Ens hem renovat, no hem caigut en rutines i hem optimitzat al màxim tots els recursos i hem incrementat la qualitat. Això explica la salut del Teatre-Auditori.


L'oferta del primer quadrimestre té diverses temàtiques:

Teatre
Diverses obres ompliran l'escenari de l'equipament municipal. La primera serà 'Bits' del Tricicle l'11 i el 12 d'octubre. La seguiran: 'Bona gent' de David Lindsay-Abaire (18 d'octubre), 'Santi Millan live! amb el còmic barceloní (5 de novembre), 'Cosmètica de l'enemic' d'Amelie Nothomb (23 de novembre) i 'La banqueta' de Gérard Sibleyras (23 de novembre).

També s'hi representaran: 'Sí, primer ministre' d'Antony Jay (1 de desembre) i 'Maridos y mujeres' a partir del guió de Woody Allen (20 de desembre) i 'La força' de Femarec (12 de gener). Tancarà el capítol de teatre 'Barcelona' de Pere Riera i amb Emma Vilarasau amb una doble representació, el 18 i el 19 de gener.

Música
Els Pets estrenaran temporada el 4 d'octubre amb presentació del seu nou disc. Seguiran l'actuació dels de Constantí: Fangoria (22 de novembre), Pitingo (5 de desembre), Manel (19 de desembre), The Georgia Mass Choir (21 de desembre) i Joan Dausà i Blaumut (17 de gener).

Amb relació a la música clàssica, la programació recull 'El somni d'una nit d'estiu' amb l'Orquestra Simfònica i el Cor del Liceu (31 d'octubre), 'El món de l'òpera' amb la Simfònica de Sant Cugat (29 de novembre) que també oferirà el concert de Nadal (27 i 28 de desmbre) i 'Catalunya versus Japó' amb la Banda Municipal de Barcelona.

El jazz hi serà present amb Saxophone Summit (15 d'octubre) i Diana Reeves (25 d'octubre).

També hi haurà espai per a l'òpera amb 'La flauta màgica' (8 de novembre) i per a la sarsuela amb 'La tabernera del puerto' (24 de novembre).

Infants
Els infants tenen reservada part de la programació. La primera cita serà el festival Petits Camaleons, el 5 i el 6 d'octubre. La resta d'espectacles són: 'Pere i el Llop' (27 d'octubre), 'La petita flauta màgica' (17 de novembre), 'Gerónimo Stilton' (13, 14, i 15 de desembre) i el 'Concert per a Nadons' (26 de gener).

Dansa i poesia
La dansa tindrà dos espectacles: 'Coppélia' del Ballet Nacional de Cuba (10 de novembre) i Víctor Ullate Ballet (24 de gener). La poesia també farà doblet amb 'Els meus poetes' amb Emma Vilarasau (21 d'octubre) i 'No era lluny ni difícil' amb Joan Margarit (21 d'octubre), dins el Festival de Poesia de Sant Cugat.

Amb relació a l'assistència, 103.532 persones han desfilat pel Teatre-Auditori la darrera temporada, amb un descens de 5.000 espectadors en comparació a la temporada anterior. Un descens que el regidor de Cultura ha atribuït al fet de no haver programat enguany musicals. L'índex d'ocupació és del 83%.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.