Les Nits de Música al Claustre reten avui un homenatge a Wagner i Verdi


Temes relacionats

Neixen les Nits a Sant Cugat amb una vintena de propostes culturals a la ciutat ( 7/jun/13)


  • Comparteix:

El cor de l'Òpera de Cambra de Sant Cugat és un dels participants / Font: Operadecambra.net

El cor de l'Òpera de Cambra de Sant Cugat és un dels participants / Font: Operadecambra.net

El cor de l'Òpera de Cambra de Sant Cugat, la Cambra Dyapason i el Cos de Dansa de l'Esbart ofereixen aquest divendres 'Verdi vs Wagner', dins les Nits de Música al Claustre. L'espectacle, que té un cost de 10 euros i comença a les deu, aprofitarà el bicentenari del naixement d'aquests dos compositors per retre'ls un homenatge.

Considerat el més notable i influent compositor d'òpera italiana del segle XIX, Giuseppe Verdi va escriure òperes que es representen arreu del món i estan molt associades a la cultura popular. Per contra, Richard Wagner va ser conegut pel seu estil filosòfic i haver sintetitzat en les seves obres les arts visuals, musicals i poètiques. L'espectacle estarà dirigit pel director de l'Escola d'Òpera de Sabadell, Daniel Gil de Tejada.

Les Nits de Música al Claustre formen part de les Nits a Sant Cugat juntament amb les Lectures a la Fresca, les visites de nit amb notes musicals al Claustre del Monestir, la ballada nocturna de sardanes, la Nit de música local i 'Reneix a Sant Cugat'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.