Els alumnes del Curs internacional de cant demostren els seus dots amb un concert


  • Comparteix:

L'aula magna s'ha omplert per veure el concert

L'aula magna s'ha omplert per veure el concert

El Curs internacional de cant de Camerata Sant Cugat ha enfilat la seva recta final amb un concert a càrrec d'alumnes aquest divendres al Conservatori. L'Aula Magna s'ha omplert per veure l'actuació, en una setmana en què Giuseppe Verdi ha estat el fil conductor d'aquesta 10a edició del curs.

La 10a edició del Curs internacional de cant organitzat per Camerata Sant Cugat ha arrencat aquest dilluns amb l'objectiu de proporcionar als 20 participants experiències diferents que enriqueixin la seva educació musical. L'Escola de Música Victòria dels Àngels va acollir dilluns passat el concert inaugural a càrrec d'exalumnes, mentre que aquest divendres ha estat el torn dels 20 alumnes participants del curs.

El director de Camerata, Xavier Baulies, ha valorat la vàlua dels participants del curs d'enguany.

Xavier Baulies

Un curs especial en un moment en què les coses són difícils. Hem tingut 20 alumnes i 16 participen al concert de divendres amb un nivell molt alt.


Durant aquesta setmana, aquests alumnes han participat en diverses classes amb personalitats, com el periodista Marcel Gorgori i el doctor Pedro Clarós, per perfeccionar la tècnica i establir relacions entre ells. El curs s'ha centrat en l'obra de Verdi amb motiu dels 200 anys del seu naixement.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.