'El bosc', un híbrid entre la ciència ficció i el drama rural, al Cicle de Cinema d'Autor


  • Comparteix:

Maria Molins va rebre el premi Gaudí a protagonista femenina / Font: Oscaraibar.com

Maria Molins va rebre el premi Gaudí a protagonista femenina / Font: Oscaraibar.com

'El bosc', l'últim film d'Óscar Aibar, és la proposta d'aquest dijous del Cicle de Cinema d'Autor. Basada en un conte d'Albert Sánchez Piñol en el context de la Guerra Civil, la pel·lícula combina elements costumistes i fantàstics. El film es projectarà als cinemes Cinesa a dos quarts de vuit del vespre i a les deu de la nit.

Una família de Matarranya, al Baix Aragó, amaga un secret ancestral: dues vegades a l'any apareixen unes llums misterioses al bosc de la seva propietat que trasporten a un altre món. L'esclat de la Guerra Civil i l'ocupació anarquista de la zona provoquen que el propietari es vegi obligat a travessar les llums i desaparèixer, deixant sola la seva dona amb una filla de pocs mesos.

Óscar Aibar adapta el conte de Sánchez Piñol, inclòs dins del llibre 'Les edats d'or', i torna així al gènere fantàstic amb què va debutar amb 'Atolladero'. Aibar demostra que la fusió entre costumisme i ciència ficció és possible.

El repartiment està format per Àlex Brendemühl, Maria Molins, Pere Ponce, i Tom Sizemore, conegut per 'Salvar al soldado Ryan', 'Heat' o 'Enemigo público'. El film es projectarà als cinemes Cinesa en dues sessions: la primera a dos quarts de vuit del vespre, i la segona a les deu de la nit. Les entrades tenen un preu de 4,30 euros, i de quatre euros si es compren per Internet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.