Les orquestres Fusió i Jong Twente captiven el públic en una actuació conjunta


  • Comparteix:

L'Escola de Música Fusió i la Symfonia Jong Twente han segellat el seu programa d'intercanvi amb un concert aquest dimecres a la plaça de Barcelona. Temes del musical 'Cats', de Jurassic Park i altres peces més clàssiques han estat el fil conductor de l'actuació. El concert ha posat el punt final amb el 'Paga-li, Joan', acompanyat de la música de les dues orquestres.

Més d'un centenar de músics de l'escola Fusió i de l'orquestra Jong Twente d'Holanda han desfilat per l'escenari de la plaça de Barcelona per oferir un concert fruit de l'intercanvi de coneixements i experiències entre els dos centres. El repertori ha inclòs temes de John Williams, del musical 'Cats' i d'altres més tradicionals.

La directora de l'escola Fusió, Gemma Navarra, ha subratllat que aquest intercanvi va més enllà de l'àmbit musical i que han après molt en la convivència del dia a dia.

Gemma Navarra

Ha aportat conèixer altres persones, tocar i conviure amb altres persones amb molta alegria. Quan surten bé els concerts es contagia i l'emoció es multiplica.


De la seva banda, l'alcaldessa, Mercè Conesa, ha manifestat que la formació holandesa no ha tingut cap problema d'integració i ha tocat el 'Paga-li, Joan' a la perfecció. A més, el cònsol d'Holanda, Dirk Kremer ha expressat que se sent orgullós que Jong Twente hagi triat Sant Cugat i que s'exporti aquest segell dels Països Baixos al món.

Conesa - Kremer

El que veiem és que la música és un llenguatge universal i els músics holandesos no han tingut cap problema en tocar el 'Paga-li, Joan'. / Són uns excel·lents ambaixadors del nostre país.


Quatre parelles han tancat l'espectacle ballant el tradicional 'Paga-li, Joan' acompanyats de la música de les dues formacions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.