Marc Moreno ubica la seva segona novel·la al Monestir de Sant Cugat


  • Comparteix:

L'escriptor Marc Moreno / Font: Marc Moreno

L'escriptor Marc Moreno / Font: Marc Moreno

L'escriptor Marc Moreno converteix el Monestir de Sant Cugat en la seu d'un entramat d'interessos polítics, religiosos i econòmics a la seva darrera novel·la, 'Independència d'interessos'. El robatori d'uns documents, les consultes sobre la independència i una investigació policial centren aquest 'thriller' ubicat també a Matadepera i Sant Llorenç del Munt per retratar la cara més fosca del poder.

Les sospites sobre la propietat dels terrenys on està ubicat el Monestir de Sant Llorenç del Munt i la seva vinculació amb el Monestir de Sant Cugat donen el tret de sortida a la trama de la segona obra de Marc Moreno. Les intrigues polítiques i els interessos econòmics es fan evidents a la novel·la, que inclou una investigació policial dels Mossos d'Esquadra i una consulta als habitants de Matadepera per decidir si volen ser un municipi independent.

'Independència d'interessos' és un 'thriller' català, que s'allunya de les novel·les d'acció nord-americanes i transcorre entre Sant Cugat, Matadepera i Sant Llorenç del Munt. L'obra incorpora elements d'actualitat, com el dret a decidir, i s'ubica en escenaris propers perquè el lector pugui contextualitzar la història en entorns que coneix, tal com ha explicat el seu autor, Marc Moreno.

Marc Moreno

Intento explicar coses que ens agafin de prop i situar-les a llocs propers per mi i pel lector. Fa gràcia poder llegir històries ubicades on es viu.


'Independència d'interessos' és la primera novel·la de l'editorial Llibres del Delicte, que publica obres policíaques d'autors catalans i que transcorren al territori català.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.