Pou d'Art començarà els nous cursos per a nens, joves i adults a l'octubre


Temes relacionats

Pou d'Art bufa les espelmes del seu 15è aniversari (12/jun/13)

Pou d'Art obre les seves portes per celebrar el seu quinzè aniversari (12/jun/13)


  • Comparteix:

Maria Fabre, directora de la galeria d'art 'Pou d'Art' / Font: www.poudart.com

Maria Fabre, directora de la galeria d'art 'Pou d'Art' / Font: www.poudart.com

Pou d'Art iniciarà els nous cursos a l'octubre amb activitats per a nens, joves i adults. Cursos d'expressió plàstica, dibuix i pintura, i còmic, entre d'altres, formaran les activitats planejades per al curs 2013 - 2014, que incorpora el taller 'Robòtica creativa'.

La galeria i taller Pou d'Art arrencarà el curs l'1 d'octubre amb diversos tallers per a nens, joves i adults. Per als més menuts, que poden començar a partir dels dos anys, ofereix activitats com el pre-taller, dibuix i pintura, i expressió plàstica. Per als joves a partir de vuit anys, es poden fer activitats com còmic i il·lustració. Els adults tenen cita amb activitats com els matins de dibuix i pintura, entre d'altres. La novetat del curs vinent és el nou taller anomenat 'Robòtica creativa', on s'aprendrà el funcionament i el muntatge de robots, tal com ha explicat la responsable de l'espai, Maria Fabre.

Maria Fabre

Ens quedem en la línia habitual, que és fer els tallers de plàstica, dibuix i pintura. La novetat serien els nous tallers de robòtica creativa que ja estem fent a l'estiu i que oferirem a aquest curs.


Pou d'Art es defineix com un centre que engloba tres zones diferents en un mateix lloc: una galeria d'art, tallers d'art i el taller de la llicenciada en Belles Arts i directora del centre, Maria Fabre. El 12 de juny passat Pou d'Art va celebrar el seu quinzè aniversari.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.