Bombotrònic guanya el 2n Concurs de Batucades de Torredembarra


  • Comparteix:

Moment de l'actuació dels Bombotrònic aquest dissabte / Font: Bombotrònic

Moment de l'actuació dels Bombotrònic aquest dissabte / Font: Bombotrònic

El grup de percussió santcugatenc Bombotrònic ha quedat en primera posició a la 2a edició del Concurs de Batucades de Torredembarra que s'ha celebrat aquest cap de setmana. La barreja de música electrònica i batucada els va fer mereixedors d'aquest guardó dotat amb 1.500 euros.

Els guanyadors de l'any passat, Sambandreu, van quedar en segona posició i van aconseguir un premi de 1.000 euros, i la banda saragossana Trokobloco va quedar tercera enduent-se 500 euros de guardó.

El portaveu de Bombotrònic, Gerard Pintor, ha destacat a Cugat.cat que aquest certamen està molt bé perquè ajuda a mostrar tota la feina de la temporada.

Gerard Pintor

Va ser una molt bona experiència. Al ser a l'estiu serveix per ensenyar la feina de tot l'any. Si a més guanyes, és un premi a la feina feta durant el curs.


Set formacions han participat en aquest concurs que va tenir lloc dissabte a Torredembarra i que ha organitzat el Punt d'Informació Juvenil juntament amb el grup Bentocats de la Torre.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.