La 25a edició del Mercat de Música Viva de Vic arriba amb segell santcugatenc


Temes relacionats

El grup sancugatenc Shitting Milks participa des d'avui al Mercat de Música Viva de Vic (25/set/03)


  • Comparteix:

Imatge d'un dels concerts de l'any passat / Font: Mmvv.net

Imatge d'un dels concerts de l'any passat / Font: Mmvv.net

El Mercat de Música Viva de Vic (MMVV) comptarà amb presència santcugatenca en la seva 25a edició de la mà del bateria d'Elêctric Gozarela Martí Hosta i del director artístic Carles Sala. El festival té programats més de 50 concerts que es desenvoluparan entre el 12 i el 15 de setembre.

El festival musical de la capital d'Osona inclourà artistes locals com ara el bateria del grup Elêctric Gozalera, Martí Hosta. El grup d'Hosta, presentarà al MMVV nou disc i espectacle anomenat 'Come to El barrio!'. L'actuació tindrà lloc el 13 de setembre a tres quarts de dues de la matinada. Elêctric Gozarela basa els seus temes en el latin-funk i el 'boogaloo', i està format per músics provinents d'altres grups, com Muchachito Bombo Infierno i Coetus.

Amb motiu del 25è aniversari del Mercat han convidat els sis directors artístics que han programat a la seva història. Un d'ells és el santcugatenc Carles Sala, també membre del grup local L'Spessa, que va ser director artístic del festival entre els anys 1994 i 2001.

El Mercat de Música Viva de Vic (MMVV) s'ha consolidat com una de les fires musicals de referència a Catalunya i a tot l'Estat espanyol, reunint gran part de la indústria musical.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.