Ventura Pons finalitza el rodatge d''Ignasi M.' a Sant Cugat i la Floresta


Temes relacionats

Ventura Pons: 'No m'agrada el doblatge de les pel·lícules' (18/feb/10)

Jordi Bosch treballa sota la direcció de Ventura Pons al seu últim film, 'Barcelona, un mapa' (19/oct/07)


  • Comparteix:

'Ignasi M.' és el tercer documental de Ventura Pons / Font: ACN

'Ignasi M.' és el tercer documental de Ventura Pons / Font: ACN

El cineasta Ventura Pons ha rodat la seva última pel·lícula, 'Ignasi M.', en localitzacions de Sant Cugat i la Floresta. A més, el film també s'ubica en espais de Barcelona, Badalona, Montserrat, Torrelles i Vallirana. A l'argument, el protagonista descobreix com l'ésser humà es pot enfrontar a les adversitats més cruels amb humor, valentia i amor.

El director espera que el film serveixi de reflexió sobre el món actual i transmeti esperança als seus espectadors. La data d'estrena encara no està fixada.

Pons ha escrit, dirigit i produït aquesta pel·lícula, que és la número 25 en la seva filmografia. De la fotografia se n'ha encarregat Andalu Vila San Juan; del muntatge, Marc Matons; del so directe, Natxo Ortúzar; i de les mescles, Àlex Pérez.

Després de dedicar-se a la direcció teatral durant 10 anys, Ventura Pons va fer el salt com a director cinematogràfic el 1977 amb 'Ocaña, retrat intermitent'. La seva obra s'ha programat a nombrosos festivals internacionals de cinema i ha estat motiu de diversos premis. El 1995 Pons va ser guardonat amb el Premi Nacional de Cinema, el 1999 va rebre el Premi Ondas especial per la seva pel·lícula Amic/Amat', i el 2007 la Generalitat li va atorgar la Creu de Sant Jordi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.