El cinema en versió original es diversifica a la ciutat amb els clàssics


Temes relacionats

El Cicle de Cinema d'Autor reivindica els directors europeus (27/mar/13)

La primera part del Cicle de Cinema Familiar tanca amb bona ocupació (14/gen/13)


  • Comparteix:

Audrey Hepburn, en una escena d''Esmorzar amb diamants' / Font: fotograma de la pel·lícula

Audrey Hepburn, en una escena d''Esmorzar amb diamants' / Font: fotograma de la pel·lícula

El Cicle de Cinema Clàssic s'uneix al cicle de cinema d'autor i al familiar en l'objectiu de consolidar l'aposta de la ciutat per una oferta cinematogràfica en versió original. Les projeccions es faran a Cinesa els quarts dilluns de mes a partir de setembre a les vuit del vespre amb títols com 'El gran dictador', 'Esmorzar amb diamants' i 'Qui té por de Virgínia Woolf?'.

Segons el programador dels cicles, Àngel Comas, el món del cinema ha canviat des del 2004, any en què va néixer el Cicle de Cinema d'Autor. Des d'aleshores, la indústria cinematogràfica ha disminuït en ingressos, pantalles i espectadors. Davant això, Sant Cugat manté la seva aposta pel cinema amb els cicles de Cinema d'Autor i Familiar i el reforça amb una reivindicació de clàssics del segle XX. Comas ha destacat que aquests cicles es consolidin en moments de crisi.

Àngel Comas

Hem augmentat el nombre d'espectadors i això vol dir que aquesta idea era necessària.


Durant el primer semestre del curs vinent, Cinesa projectarà 'El gran dictador', 'Esmorzar amb diamants', 'West Side Story', 'Els ponts de Madison' i 'Qui té por de Virginia Woolf?'. Les cinc propostes es projectaran sempre a les vuit del vespre i el quart dilluns de mes a partir de setembre. Per animar els espectadors a visitar el cinema, les dues primeres entregues seran gratuïtes. Després, el preu serà el mateix que en els altres dos cicles, de 4,30 euros a les taquilles i de 4 a Internet.

L'alcaldessa Mercè Conesa, ha valorat la importància que Cinesa operi al centre de la ciutat, no només per la comoditat que suposa per als santcugatencs sinó també per la seva implicació en aquest tipus d'iniciatives.

Mercè Conesa

Ens interessa que Cinesa es mantingui al centre de la ciutat. És molt interessant que programi aquesta oferta diferenciada.


El cap de màrqueting de Cinesa, Àlex Nebot, ha destacat l'aposta genuïna que han impulsat Cinesa, el Centre Cultural i l'Ajuntament.

Àlex Nebot

Fan un equip poc comú, on s'ajunta molt de talent. L'aposta s'ha consolidat en els últims anys i això és fruit del treball i les noves idees.


D'altra banda, al setembre també arrenca una nova edició del Cicle de Cinema d'Autor, amb la novetat d'una projecció més que tindrà lloc els dijous a les cinc de la tarda. Les altres dues sessions es mantenen en el seu horari habitual, a dos quarts de vuit del vespre i les deu de la nit, també en dijous. 'En otro país', 'Las flores de la guerra', 'Siete cajas' i 'La cocinera del presidente' són algunes de les propostes del primer semestre.

El Cicle de Cinema Familiar també enceta una nova temporada al setembre, en el seu cas els diumenges a les dotze del migdia. 'Ice Age 4: la formació dels continents' i 'Hotel Transilvània' són algunes de les novetats per als més menuts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.