Arrenca el Sunset Empordà Festival, impulsat per un santcugatenc


Temes relacionats

El Sunset Empordà Festival, amb accent santcugatenc, estarà a Palamós (30/jul/13)


  • Comparteix:

Fragment del cartell / Font: Sunset Empordà Festival

Fragment del cartell / Font: Sunset Empordà Festival

La segona edició del Sunset Empordà Festival de Palamós comença a sonar aquest dijous al municipi gironí. Els santcugatencs Rikki Undersounds i Dj Rambla són els impulsors d'aquesta proposta que portarà tres dies de música d'arrel jamaicana i activitats complementaries com xerrades, teatre i projeccions.

El cap de cartell d'enguany és la banda Soweto, considerada com una de les millors formacions d''ska' del continent europeu, que compartirà cartell amb formacions musicals que es mouen des del reggae jamaicà a tot tipus de ritmes caribenys.

Les activitats complementàries giraran al voltant de temàtiques socials i, en especial, en la relació històrica entre Catalunya i el Carib. Rikki Undersounds ha explicat en una entrevista a Cugat.cat que han volgut tractar qüestions socials i actuals.

Ricki Undersounds

La música caribenya i la relació entre el Carib i Catalunya són els temes principals. També hem volgut tractar temes socials d'actualitat.


El festival també compta amb un espai pels més petit: el Sunset Kids. En aquesta zona, els infants podran passar una bona estona participant en diferents tallers relacionats amb la música reggae i la cultura generada al voltant d'aquest ritme. El santcugatenc Pulmon Beatbox oferirà un taller d'aquesta disciplina en aquest espai dedicat als petits de la família.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.