Albert Solà guanya el concurs musical de Salitja amb una cançó d'estil 'folk'


  • Comparteix:

Albert Solà durant una actuació / Font: Facebook d'Albert Solà

Albert Solà durant una actuació / Font: Facebook d'Albert Solà

El santcugatenc Albert Solà ha guanyat el primer premi del concurs de Salitja, emmarcat a la Festa Major del poble gironí que ha esdevingut un punt de trobada de cantautors, amb la cançó 'Bon dia Texas'. Solà, que va cantar una cançó d'estil 'folk', va participar-hi també l'any passat. El concurs, que aquest any va encetar la seva 35a edició, es va celebrar el 15 d'agost passat.

'Bon dia Texas', la cançó d'Albert Solà, va ser la guanyadora de la 35a edició del Concurs de la Cançó de Salitja que es va celebrar el 15 d'agost passat. El santcugatenc, de 22 anys, va interpretar una cançó d'autor influenciada pel 'folk' americà. El premi el va agafar per sorpresa a Solà, que actualment estudia musicologia a la Universitat Autònoma de Barcelona.

El Concurs de la Cançó de Salitja va començar a realitzar-se l'any 1978 a Salitja, la Selva, dins dels actes de la seva Festa Major. Des dels seus inicis, el concurs es va convertir en un punt de trobada de cantautors de les comarques gironines i més endavant de tota Catalunya.

El primer premi, que consta de 600 euros, és el que s'ha emportat el santcugatenc. El segon classificat va ser Twin Picks, amb la cançó 'Tres Colors' i el tercer va ser Namina amb el tema 'De vegades'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.