'This is Us', 'Dolor y dinero' i 'Èpic' són les estrenes d'aquesta setmana


  • Comparteix:

Fotograma de la pel·lícula 'Dolor y dinero', dirigida per Michael Bay / Font: Dolorydinero.es

Fotograma de la pel·lícula 'Dolor y dinero', dirigida per Michael Bay / Font: Dolorydinero.es

Les estrenes d'aquest divendres van dirigides, primordialment, a un públic jove i adolescent. Yelmo estrena un documental sobre el grup musical 'One Direction', que tracta el seu origen i explica alguns dels aspectes més íntims. Cinesa ofereix la nova pel·lícula del director Michael Bay, 'Dolor y dinero', una comèdia plena d'acció protagonitzada per Mark Wahlberg, Dwayne Johnson i Anthony Mackie. Per al més petits s'estrena als dos cinemes de la ciutat el film 'Èpic', que també es podrà veure en català.

'This Is Us' és el primer documental que es realitza sobre l'exitós grup de música 'One Direction' i es podrà veure a Yelmo. Els seus secrets més íntims, les seves manies i com treballen darrera dels escenaris són alguns dels aspectes que tracta el film de la banda britànica-irlandesa.

Cinesa estrena la nova pel·lícula del director Michael Bay. 'Dolor y dinero' tracta la història d'un grup d'entrenadors personals de Miami als volts dels anys 90 que volen aconseguir l'autèntic somni americà. El que fan, però, és introduir-se en una trama criminal que té un final, segons la crítica internacional, 'totalment inesperat'.

Els més petits també tenen un lloc a les estrenes d'aquesta setmana. 'Èpic' és el títol del film produït per la FOX que narra el passatge d'una adolescent que s'uneix a un grup de guerrers d'elit i éssers extraordinaris per salvar el món. A més, aquest film es podrà veure en català als dos cinemes de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.