El santcugatenc Jordi Aguilà comença aquest mes de març el rodatge de 'La casa vieja'


  • Comparteix:

El rodatge es farà a les terres de Ponent.

El rodatge es farà a les terres de Ponent.

El santcugatenc Jordi Aguilà rodarà el mes vinent el seu primer curtmetratge. Es tracta del projecte final de carrera d'aquest estudiant de Comunicació Audiovisual de la Universitat Pompeu Fabra . Amb un pressupost de 3.000 euros, Aguilà compta amb un equip de 20 persones entre amateurs i professionals del cinema.

'La casa vieja' és el títol de l'opera prima d'Aguilà, una història de suspens i terror inspirada en 'Darkness' i 'Els sense nom', dos llargmetratges del director català Jaume Balagueró. El rodatge arrencarà el proper 9 de març i s'allargarà una setmana. Fins a 20 persones, entre novells i professionals, col·laboraran en aquest projecte, produït pel lleidetà Joan Coll, company de carrera d'Aguilà.

Jordi Aguilà

De la universitat només som dos. La resta és gent de fora, alguns ja professionals, com el director de fotografia.


Lleida ha estat l'escenari escollit per Aguilà per realitzar aquest curtmetratge. Tot i que es filmarà en video digital i no en 35 milímetres, la voluntat de l'autor és que l'obra es projecti en sales de cinema i es mogui per festivals de curtmetratges.

Jordi Aguilà

No volem que el nostre treball es quedi en un calaix, com passa molt sovint.


Jordi Aguilà té 23 anys i el proper mes d'abril s'incorporarà com a becari de realització al programa 'Històries de Catalunya' de TV3.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.